NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:
karp to ryba wręcz bagienna trzeba naprawdę być innym inaczej by zamiast dorsza wybrać karpia
no ale prawda taka ,że człowiek gorszy od świni i zeżre wszystko 
Ja nie jadam karpia ani lososia, bo te ryby mi nie smakuja, a ich zapach odstrasza. Ale dlaczego trzeba byc innym inaczej, jezeli ktos lubi?
pewnie nawet nie wie ,że nie lubi koleżanka napisała dlaczego szuka karpia,takie jest moje zdanie mam wybrać wybiorę dorsza nie karpia,którego ludzie wciskają w siebie tylko na święta
Moje pytaie dotyczylo czegos innego. Napisalas o byciu innym inaczej, co mniemam, znaczy glupkiem. Dlaczego?
Dlaczego oceniasz ludzi wedlug tego co lubia miec na talerzu, wedlug tego kogo i w jakiej ilosci lubia miec w lozku? Oceniaj ludzi wedlug wiedzy, madrosci, inteligencji a nigdy wedlug preferencji. Na temat gustu sie nie dyskutuje, wiedzialas o tym?
Odbiegam od tematu, ale juz zaczyna mnie to draznic. Ten, ktory lubi karpia i seks w trojkacie jest nienormalnym pojebem z zwichrowanym umyslem i zerowym poziomem moralnsci. NAtomiast ten, co preferuje dorsza lub makrele, seks po slubie tylko z zona, zamiast ksiazek gry komputerowe jest zajebista jednostka, wybitna i normalna jak qurwa to, ze paznokcie i wlosy rosna.
Ogarnijcie sie wreszcie.