Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Niektorzy nawet psami sie zajadaja, rowniez jasta mamy sie na nich wzorowac ? Tak jak na jueseiu?
Co to za argument w ogole ? Bo gdzies na swiecie tego nie jedza

Ja jadam to co ja lubie, nie interesuje mnie, czy inni podzielaja moje gusta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
ciekawe czy się odezwą rzecznicy zdrowej żywności
i napiszą coś przeciwko rybce
hodowanej przez czerwone nosy w popegeerowskich stawach
w mule i polskim syfie

Zwłaszcza mundurowy chłoptyś , narzekający na hodowlane Łososie ... karmione paszą .
---
A przecież Karpie też są futrowane paszami z "dodatkami" wzrostowymi ...
---
ACH I OCH ... Święta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
karp to ryba wręcz bagienna trzeba naprawdę być innym inaczej by zamiast dorsza wybrać karpia
no ale prawda taka ,że człowiek gorszy od świni i zeżre wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Niektorzy nawet psami sie zajadaja, rowniez jasta mamy sie na nich wzorowac ? Tak jak na jueseiu?
Co to za argument w ogole ? Bo gdzies na swiecie tego nie jedza

Ja jadam to co ja lubie, nie interesuje mnie, czy inni podzielaja moje gusta.

chciałas powiedzieć twoje bezguście ,tak masz rację nikt nie podzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
NEXT napisał:
karp to ryba wręcz bagienna trzeba naprawdę być innym inaczej by zamiast dorsza wybrać karpia

do kompletu popić śmierdząco-cuchnącą polską wódką z przemytu
podłożyć siana pod dupę
i polizać krocza w kupie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
NEXT napisał:

Ja nie jadam karpia ani lososia, bo te ryby mi nie smakuja, a ich zapach odstrasza. Ale dlaczego trzeba byc innym inaczej, jezeli ktos lubi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Przemko napisał:
jasta102 napisał:
a ja przecież wcale nie żartowałem, że w USA i na Zachodzie jedynie koty to zajadają ze smakiem
kiedyś też zrozumiesz, że przywędrowałeś tu ze Wschodu

Oj jasta takie gadanie,a w Norwegi szczupak to pasozyt wiele razy widzialem jak norweg zlapal szczupaka i nawet nie mial zamiary odpinac go tylko ucinal zylke,dla mnie karp jest dobra ryba zalezy jeszcze[color=#FF0000] jak sie go przygotuje

[/color]

tak zasoli i innymi przyprawami zasypie usmaży na maśle i wrzuci w galaretę
przemo i ty to piszesz oj wstydz się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Hilton napisał:
NEXT napisał:

Ja nie jadam karpia ani lososia, bo te ryby mi nie smakuja, a ich zapach odstrasza. Ale dlaczego trzeba byc innym inaczej, jezeli ktos lubi?

pewnie nawet nie wie ,że nie lubi koleżanka napisała dlaczego szuka karpia,takie jest moje zdanie mam wybrać wybiorę dorsza nie karpia,którego ludzie wciskają w siebie tylko na święta

2 dni temu oglądałam program jak farmer zachwalał swoje karpie bo od września je juz nie karmi więc jego karpie nie wala ...mniam mniam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
może to dlatego, że w wigilię nie wolno jeść mięsa zwierzęcego
a ryba to nie zwierzę
a jak jeszcze taka, co to mułu i trawy się naje
to już na pewno grzechu nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
NEXT napisał:
Hilton napisał:
NEXT napisał:

pewnie nawet nie wie ,że nie lubi koleżanka napisała dlaczego szuka karpia,takie jest moje zdanie mam wybrać wybiorę dorsza nie karpia,którego ludzie wciskają w siebie tylko na święta

Moje pytaie dotyczylo czegos innego. Napisalas o byciu innym inaczej, co mniemam, znaczy glupkiem. Dlaczego?
Dlaczego oceniasz ludzi wedlug tego co lubia miec na talerzu, wedlug tego kogo i w jakiej ilosci lubia miec w lozku? Oceniaj ludzi wedlug wiedzy, madrosci, inteligencji a nigdy wedlug preferencji. Na temat gustu sie nie dyskutuje, wiedzialas o tym?
Odbiegam od tematu, ale juz zaczyna mnie to draznic. Ten, ktory lubi karpia i seks w trojkacie jest nienormalnym pojebem z zwichrowanym umyslem i zerowym poziomem moralnsci. NAtomiast ten, co preferuje dorsza lub makrele, seks po slubie tylko z zona, zamiast ksiazek gry komputerowe jest zajebista jednostka, wybitna i normalna jak qurwa to, ze paznokcie i wlosy rosna.
Ogarnijcie sie wreszcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok